درج آگهی رایگان

آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 4967

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید ، به سادگی شاغل شوید

  این زن زیبا دنبال شوهر میگردد! +تصاویر

  کتک‌کاری نمایندگان زن در مجلس /عکس

  عکس فرزند رهبر انقلاب و همسرش در راهپیمایی روز قدس

  چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

  عکس های از خانه های رویایی کریم باقری و علی دایی /تصاویر

  الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

  شعار علیه لیونل مسی در راهپیمایی‌ روز قدس +عکس

  مهاجرت به کانادا  ،  ویزای کار کانادا ،  کار در کانادا

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  همسر خلیفه داعش کیست؟+عکس

  فیلم وحشتناک حمله حیوانات به انسان !! + 18

  آیا مهناز افشار واقعا ازدواج کرده است؟! +عکس

  3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

  شباهت عجیب این دختر هالیوودی معروف به گلشیفته فراهانی +تصاویر

  عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

  جزییات عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

  کدام بازیگر زن ایرانی نماز اول وقت می خواند؟ +عکس

  با " ملکه فیس بوک " آشنا شوید! +عکس

  حرکت خلاقانه این زن و شوهر چند تا لایک داره؟ +عکس

  سالگرد ازدواج بازیگر سرشناس ایرانی به روایت خودش! +عکس

مطالب مرتبط :

مربای نارنج درسته

نارنج ها را شسته و پوست آن ها را با رنده ریز یک لایه نازک بر میداریم و سر هر کدام از آن ها را به اندازه یک ریالی بر می داریم و داخل آن ها را با ته قاشق چایخوری خیلی با دقت و ظرافت خالی می کنیم و آن ها را در ظرف آب سرد قرار می دهیم .
مربا ی خیار

خیار ها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شود . سپس آن ها را می شوئیم تا نمک شان برود . بعد آن ها را به مدت 4 ساعت در آب آهک قرار داده
مربای لیمو ترش

سپس در یک دیگ ، آب را به جوش آورده و لیمو ترش ها را در آن بریزید و فوری بردارید . اگر لیمو ها زیاد در آبجوش بمانند ، تلخ می شود . به این ترتیب سه بار لیمو ها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید.
مرباي بهار نارنج

مرباي بهار نارنج از جمله مرباهاي فصلي خوش عطر و طعمي است كه خوردن آن نه تنها همراه با كره يا خامه بسيار مي چسبد
مربای آلو

آلو ها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آن ها به راحتی گرفته شود . پوست آن ها را با دقت بگیرید . در قابلمه تقریبا بزرگی مقداری شکر بریزید
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :