سبیتا

آرایش ایران

آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 6028

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

  دانلود رایگان تقویم سال 94 مخصوص کامپیوتر و تبلت

 استخـدام ویــژه کارجویان سراسر کشور در کانادا و دانمارک

 با دیدن این تصویر موی بدنتان سیخ می شود / عکس +18



  10 جایزه 3 میلیون تومانی - شانس خود را امتحان کنید

  سالم ترین روش لاغری - به سادگی 3 الی 7 کیلو لاغرشوید

  نزدیکترین آرایشگاه زنانه در محله شما

  خانم های خوش پوش - با چسب فرم دهنده سینه در مجالس بدرخشید

  با پک سفیدکننده دندان ، دندانهای سفید و لبخندی جذاب داشته باشید

  کاملترین بانک پروژه دانشجويي در ایران- بیش از 30000 پروژه تفکیک شده

هاشور حرفه ای با میکروپیگمنتیشن سایه

سیبیتا برنامه تخصصی کاهش وزن

با لیست پرواز به سراسر دنیا پرواز کنید

آموزش سئو و بهینه سازی سایت


تصادف‌ های شدید بچه پولدارهای تهرانی با خودروهای میلیاردی +تصاویر

برای این خبر دردناک خودتون عنوان بزارید +عکس

عکس های متفاوت زیباترین زن جهان +تصاویر

رونمایی از بدل الناز شاکردوست در مشهد +عکس

 خودکشی جوان 19 ساله بوشهری با طناب دار + ( عکس +18 )

اوج فضاحت فروشندگی زنان در پلاسکو و فردوسی + عکس

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

عکس های لو رفته از عروسی زیباترین زن جهان !!

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

شکنجه هولناک زنان و دختران بدحجاب +عکس

حضور مربی جنجالی در مراسم ختم‌ مادر احمدی‌نژاد +عکس

کشف خانه فساد یکی از بزرگترین بدهکاران سیستم بانکی !! +تصاویر

عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

 زنانی که روزی 30 بار مورد تجاوز قرار میگیرند+ عکس

  سحر قریشی یا عباس آقا؟! +تصاویر

چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

  افشاگری جنجالی و تکان دهنده بازیگر زن از پشت صحنه سینما ایران! +عکس

با دیدن این تصویر شرمنده خواهید شد + حتما ببینید

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

 عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

 چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

 حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

مطالب مرتبط :

آموزش مربا لبو

دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد. لبوها باید کاملاً قرمز رنگ باشند و این لبوها را به شکل قلبهای کوچک قالب زده ایم. از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
طرز تهیه مربای گردو

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع مربا, طرز تهیه مربای گردو,خواص مربای گردو
مرباي بهار نارنج

مرباي بهار نارنج از جمله مرباهاي فصلي خوش عطر و طعمي است كه خوردن آن نه تنها همراه با كره يا خامه بسيار مي چسبد
طرز تهیه مربای زرد آلو

در ابتدا آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ریخته پوستش را بکنید.
طرز تهیه کمپوت انواع میوه

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع کمپوت, طرز تهیه کمپوت میوه, طرز تهیه کمپوت میوه ,میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند...
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :