بزرگترین فروشگاه,آرایشی بهداشتی

سبیتا

آرایش ایران

یـک فرصت استثنــایی برای تمام مشاغل

مهم نیست چه شغلی دارید و در کدام استان هستید

کسب درامد را به شیوه ی نوین و جذاب تجربه کنید ، توضیحات ...

آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 5738

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

با دیدن این تصویر موی بدنتان سیخ می شود / عکس +18

  سالم ترین روش لاغری - به سادگی 3 الی 7 کیلو لاغرشوید

  سیبیتا برنامه تخصصی لاغری و کاهش وزن ، سالم، دلپذیر، ماندگار

  نزدیکترین آرایشگاه زنانه در شهر و محله شما کجاست؟

  خانم های خوش پوش - با چسب فرم دهنده سینه در مجالس بدرخشید

  با لیست پرواز ، به سراسر دنیا پـــرواز کنید

  جذابیت را با دلان تجربه کنید - ویژه خانم هی شیک پوش

  درمان ریزش موی خانم ها و آقایون با کیفیت بالا ، برای نخستین بار در ایران

  با پک سفیدکننده دندان ، دندانهای سفید و لبخندی جذاب داشته باشید

  کاملترین بانک پروژه دانشجويي در ایران- بیش از 30000 پروژه تفکیک شده


ماشین جدید و میلیاردی علی دایی / عکس 

خوشگذرانی حامد بهداد و مادرش در ترکیه +عکس

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

عکس/ پادشاه آمریکایی در خیابانهای تهران

 دوران دانشجویی الناز شاکردوست / عکس

گران ترین خودروی جهان را دیده اید؟ +عکس 

عکس دیده نشده از دو رییس جمهور ایران !!

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

تصویری از کشته شدن سحر قریشی !! /عکس

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

محافظ جنیفر لوپز بادیگارد کی روش در مراسم استقبال از تیم ملی! + تصاویر

عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

  لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

 زنانی که روزی 30 بار مورد تجاوز قرار میگیرند+ عکس

خودکشی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در زندان +عکس

چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

 این مرد همسر " مهناز افشار " نیست! +عکس

عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

 تجاوز وحشیانه به دختر 19 ساله در مقابل چشمان هزاران نفر +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

 عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

 چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

 حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

مطالب مرتبط :

مارمالاد خرمالو

مارمالاد يكي از انواع مرباهاست ، با اين تفاوت كه حالت ژلاتيني داشته و بافت آن بدون نمايان بودن تكه ها يا خود ميوه يا سبزي ، يكنواخت است
آموزش مارمالاد پرتقال

آموزش مارمالاد پرتقال
مربای توت فرنگی

دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشوئید . در ظرف نسبتا بزرگی شکر بریزید و توت فرنگی ها را طوری در ظرف بریزید که در لا به لای آنها شکر قرار گیرد
مربای کدو حلوایی

کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت 5 ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.
مربای نارنج درسته

نارنج ها را شسته و پوست آن ها را با رنده ریز یک لایه نازک بر میداریم و سر هر کدام از آن ها را به اندازه یک ریالی بر می داریم و داخل آن ها را با ته قاشق چایخوری خیلی با دقت و ظرافت خالی می کنیم و آن ها را در ظرف آب سرد قرار می دهیم .
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :