آرایش ایران

سبیتا

آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 5917

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

  دانلود رایگان تقویم سال 94 مخصوص کامپیوتر و تبلت

 با دیدن این تصویر موی بدنتان سیخ می شود / عکس +18



  10 جایزه 3 میلیون تومانی - شانس خود را امتحان کنید

  سالم ترین روش لاغری - به سادگی 3 الی 7 کیلو لاغرشوید

  نزدیکترین آرایشگاه زنانه در محله شما

  خانم های خوش پوش - با چسب فرم دهنده سینه در مجالس بدرخشید

  با پک سفیدکننده دندان ، دندانهای سفید و لبخندی جذاب داشته باشید

  کاملترین بانک پروژه دانشجويي در ایران- بیش از 30000 پروژه تفکیک شده

هاشور حرفه ای با میکروپیگمنتیشن سایه

سیبیتا برنامه تخصصی کاهش وزن

با لیست پرواز به سراسر دنیا پرواز کنید

آموزش سئو و بهینه سازی سایت


ماجرای جالب فرار تروریستهای داعش با لباس های زنانه +عکس

عکس های متفاوت زیباترین زن جهان +تصاویر

رقص دختر و پسر جوان روی سن در منطقه آزاد +عکس

رونمایی از بدل الناز شاکردوست در مشهد +عکس

  ضدحال خفن عراقی ها به گروه داعش +عکس

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

ماجرای رابطه احسان علیخانی و آزاده نامداری +تصویر

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

دستگیری ۱۷ داعشی های وحشی با لباس زنانه /تصاویر

شکنجه هولناک زنان و دختران بدحجاب +عکس

حضور مربی جنجالی در مراسم ختم‌ مادر احمدی‌نژاد +عکس

حضور یک شیطان پرست در راهپیمایی 22 بهمن ! +عکس

عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

 زنانی که روزی 30 بار مورد تجاوز قرار میگیرند+ عکس

 پسر مشهور و همجنس باز ایرانی سرانجام دستگیر شد+تصاویر

چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

با دیدن این تصویر شرمنده خواهید شد + حتما ببینید

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

 عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

 چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

 حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

طرز تهیه ترشی خیار چنبر
طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
مربا ی خیار

خیار ها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شود . سپس آن ها را می شوئیم تا نمک شان برود . بعد آن ها را به مدت 4 ساعت در آب آهک قرار داده
مربای آلو

آلو ها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آن ها به راحتی گرفته شود . پوست آن ها را با دقت بگیرید . در قابلمه تقریبا بزرگی مقداری شکر بریزید
مربای لیمو ترش

سپس در یک دیگ ، آب را به جوش آورده و لیمو ترش ها را در آن بریزید و فوری بردارید . اگر لیمو ها زیاد در آبجوش بمانند ، تلخ می شود . به این ترتیب سه بار لیمو ها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :