آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 5169

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

مشهور‌ترین زن اوباش تهران +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

اینجا تهران است یا لاس‌وگاس؟! +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

دانشگاهی که چادری ها را راه نمیدهد +عکس

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ يادگاري علی کریمی و درخشان

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

مربای لیمو ترش

سپس در یک دیگ ، آب را به جوش آورده و لیمو ترش ها را در آن بریزید و فوری بردارید . اگر لیمو ها زیاد در آبجوش بمانند ، تلخ می شود . به این ترتیب سه بار لیمو ها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید.
آموزش سس هزار جزیره

مواد لازم: تخم مرغ آبپز=5 عدد پیازچه=100 گرم خیارشور=100 گرم مغز کرفس=2 عدد روغن زیتون=1 پیمانه سرکه=2/1 پیمانه خامه یا مایونز=2/1 پیمانه
آموزش مارمالاد پرتقال

آموزش مارمالاد پرتقال
مربای کدو حلوایی

کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت 5 ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.
مربای گل محمدی

گلبرگ های گل محمدی را تمیز کرده ، آنها را در آب فراوان بشوئید . سپس آنها را در صافی قرار دهید تا آب گلبرگ ها کشیده شود . شکر و گلاب را در قابلمه نسبتا بزرگی ریخته و بگذارید شربت غلیظ شود
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :