سامانه استخدامی پـرداد

بـزرگترین بانک اطلاعاتی کارجویان و مدیـران متخصص

معرفی نیروی موردنیاز کارفرمایان در کمترین زمان،توضیحات ...

آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 6406

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد



  درمان قطعی مشکلات جنسی خانم ها و آقایون + لطفا متاهل ها

   با دیدن این تصویر موی بدنتان سیخ می شود / عکس +18

  سالم ترین روش لاغری - به سادگی 3 الی 7 کیلو لاغرشوید

  دنیای مد و فشن دختر پسرای ایرانی را دیده اید؟ +تصاویر

  خانم های خوش پوش - با چسب فرم دهنده سینه در مجالس بدرخشید

  با پک سفیدکننده دندان ، دندانهای سفید و لبخندی جذاب داشته باشید

  کاملترین بانک پروژه دانشجويي در ایران- بیش از 30000 پروژه تفکیک شده


استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

 باشگاه بدنسازی مختلط دختران و پسران در تهران +عکس

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

عکس/ پلیس بازی بچه پولدار ایرانی با ماشین میلیاردی اش

دخترهای پولدار و بالاشهری تهران +تصاویر

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

ممنوع الفعالیت شدن ۹هنرپیشه زن به علت بدحجابی+ تصاویر

تا اقدام عجیب و خنده دار این مرد را نبینید باور نمی کنید!! +تصاویر

دختر بچه ای که قربانی ختنه دختران در ایران شد+عکس

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

احسان علیخانی راز ازدواج نکردنش را فاش کرد +عکس

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

حرکات نمایشی دختر شجاع ایرانی در ساحل دریا +عکس

سوتی بی سابقه صدا و سیما درباره بشار اسد /عکس

شکار و تجاوز به دختران تهرانی در ارابه شیطان +عکس

ماجرای پسری که با لباس زنانه سرقت می کرد +عکس

ترسناک ترین مرد جهان و همسرش! ( عکس 18+ )

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

شغل خطرناک شجاع ترین دختر دنیا +تصاویر

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

ماجرای دستگیری فوتبالیست مشهور تیم ملی در پارتی شبانه!

اعدام متجاوز به دختر 11 ساله در ملاء عام +تصاویر 18+

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کمپوت انواع میوه

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع کمپوت, طرز تهیه کمپوت میوه, طرز تهیه کمپوت میوه ,میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند...
مرباي بهار نارنج

مرباي بهار نارنج از جمله مرباهاي فصلي خوش عطر و طعمي است كه خوردن آن نه تنها همراه با كره يا خامه بسيار مي چسبد
مربای آلو

آلو ها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آن ها به راحتی گرفته شود . پوست آن ها را با دقت بگیرید . در قابلمه تقریبا بزرگی مقداری شکر بریزید
مربای گیلاس

گیلاس ها را بشوئید و هسته آن ها را در آورید . سپس لا به لای آن ها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح ، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد
مربای توت فرنگی

دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشوئید . در ظرف نسبتا بزرگی شکر بریزید و توت فرنگی ها را طوری در ظرف بریزید که در لا به لای آنها شکر قرار گیرد
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :