آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 5542

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


فقط مجردها - با یک کلیک همسر دلخواه خود را پیدا کنید

نجات معجزه آسای راننده تهرانی در یک تصادف شدید/ عکس

دختری با لباس جنجالی در خیابان های تهران!! +عکس

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

از چاقی رنج می برید؟ دوست دارید ماهانه 8 کیلو وزن کم کنید؟

الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

سیبیتا برنامه تخصصی لاغری و کاهش وزن - سالم، دلپذیر، ماندگار

  لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

تا حالا این همه دختر و پسر شیطون یکجا دیده بودید ؟

باور کنید این خیابان در تهران است +عکس

عکس / تیپ جدید ستایش خانم

 زنانی که روزی 30 بار مورد تجاوز قرار میگیرند+ عکس

خودکشی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در زندان +عکس

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

دو بازیکن سابق پرسپولیس در حال قلیان کشیدن +عکس

چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

 این مرد همسر " مهناز افشار " نیست! +عکس

عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

 دوران دانشجویی الناز شاکردوست / عکس

 عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

 تجاوز وحشیانه به دختر 19 ساله در مقابل چشمان هزاران نفر +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

 عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

 چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

 خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

 حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

مطالب مرتبط :

مربای به

میوه های به را پوست کرده و 4 قاچ می کنیم و تخم و قسمت وسط آن را در می آوریم . بعد منیوه های به را خرد می کنیم و آن ها را می شوئیم و در قابلمه ای میریزیم
آموزش مربا لبو

دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد. لبوها باید کاملاً قرمز رنگ باشند و این لبوها را به شکل قلبهای کوچک قالب زده ایم. از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
مرباي بالنگ

بالنگ ها را شسته و پوست آنها را خيلي نازك بر مي داريم . سپس آنها را از وسط نصف كرده و مغز آنها را كنار مي گذاريم
آموزش سس هزار جزیره

مواد لازم: تخم مرغ آبپز=5 عدد پیازچه=100 گرم خیارشور=100 گرم مغز کرفس=2 عدد روغن زیتون=1 پیمانه سرکه=2/1 پیمانه خامه یا مایونز=2/1 پیمانه
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :