آموزش ترشی کیوی


تاریخ درج : 1390/06/27
تعداد نمایش : 5425

مواد لازم:
کیوی   یک کیلو
گلابی    3 عدد
سیب  3 عدد
پرتقال   3 عدد
قیسی  200 گرم
شکر قهوه ای   50 گرم
رنده پوست لیموترش   1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل    یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
سرکه    به میزان لازم
نمک   به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کیوی:
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
روش اول:
کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
پرتقال را فیله میکنیم.
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
روش دوم :
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


فقط مجردها - با یک کلیک همسر دلخواه خود را پیدا کنید

استخدام تضمینی کارجویان در معتبرترین شرکتها و ادارات دولتی

الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

سیبیتا برنامه تخصصی لاغری و کاهش وزن - سالم، دلپذیر، ماندگار

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

باور کنید این خیابان در تهران است +عکس

تصویری جالب از احسان علیخانی با ظاهر نامحسوس در استادیوم دربی

زنانی که روزی 30 بار مورد تجاوز قرار میگیرند+ عکس

خودکشی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در زندان +عکس

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

اوج بی حیایی در فشن شوهای زیرزمینی ! + تصاویر

چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

این مرد همسر " مهناز افشار " نیست! +عکس

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

دوران دانشجویی الناز شاکردوست / عکس

عکس سالومه در ایران + بیوگرافی و عکس همسرش

تجاوز وحشیانه به دختر 19 ساله در مقابل چشمان هزاران نفر +عکس

تصویر جنجالی جنيفر لوپز دوباره خبرساز شد +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

چهره این دو دختر ایرانی برای شما آشنا نیست؟ +عکس

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

مطالب مرتبط :

مربای آلو

آلو ها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آن ها به راحتی گرفته شود . پوست آن ها را با دقت بگیرید . در قابلمه تقریبا بزرگی مقداری شکر بریزید
آموزش مارمالاد پرتقال

آموزش مارمالاد پرتقال
مربا ی خیار

خیار ها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شود . سپس آن ها را می شوئیم تا نمک شان برود . بعد آن ها را به مدت 4 ساعت در آب آهک قرار داده
آموزش سس هزار جزیره

مواد لازم: تخم مرغ آبپز=5 عدد پیازچه=100 گرم خیارشور=100 گرم مغز کرفس=2 عدد روغن زیتون=1 پیمانه سرکه=2/1 پیمانه خامه یا مایونز=2/1 پیمانه
مرباي كيوي

كيوي ها را شسته و پوست آنها را خيلي نازك بر مي داريم و هر يك را به قطر يك سانتي متر برش مي زنيم
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :