آموزش سفره آرایی با پیاز


تاریخ درج : 1396/01/15
تعداد نمایش : 331

تزیین سفره و میز غذا یکی از کارهایی است که کدبانوهای ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل نیلوفر آبی زیبا را با پیاز آموزش می دهیم. با دیدن تصویر زیر و انجام این مراحل ساده به راحتی می توانید یک گل نیلوفر آبی زیبا درست کنید.

از این گل زیبا که با پیاز درست شده میتوانید به عنوان دورچین غذا و یا در تزئین سالاد استفاده کنید.

آموزش سفره آرایی با پیاز

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه پلو مرغ زعفرانی از دستورات نایجلا لاوسون

طرز تهیه پلو مرغ زعفرانی از دستورات نایجلا لاوسون
انواع آش و سوپ

آموزش و دستور پخت انواع آش و سوپ
طرز تهیه ژله جدید و خوشمزه نوروزی، ژله سمنو

در این روزهای ایام نوروز میتوانیم با ژله ای جدید از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید و در تهیه این ژله از یکی از سین های خوشمزه 7سین استفاده کنید
انواع بستنی

انواع بستنی
انواع غذای ایرانی

انواع غذای ایرانی
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :