مرکز میکروپیگمنتیشن سایه - با مجوز وزارت بهداشت ایران

برای دیدن نمونه کارها کافیست اینجـــا کلیک کنید

تماس از ساعت 10 الی 18 22382605  ،  09381940706

بستني شاتوتي


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 8412

تابستان فصل انواع توت ها از جمله شاتوت است . اين ميوه علاوه بر آنكه به صورت خام مورد استفاده قرار مي گيرد ، به خاطر طعم و رنگ بي نظيرش از آن در تهيه و تزيين انواع دسرهاي فصلي نيز استفاده مي كنند .
بستني شاتوتي يكي از اينهاست .
مواد لازم :
- شاتوت ؛5 پيمانه يا 500 گرم
-  پودر قند ؛ 6 قاشق سوپ خوري يا 75 گرم
- خامه ؛ يك و يك چهارم پيمانه
- بيسكويت ؛ چند عدد براي تزيين
- شاتوت ؛ مقداري براي تزيين

بستنی شاه توتی

طرز تهيه :
1- شاتوت ها را داخل سبدي بريزيد و يشوييد تا خاك و گرد و غبار آن از بين برود ، سپس قابلمه اي آماده كنيد و شاتوت را همراه 2 قاشق سوپ خوري آب و پودر قند داخل قابلمه بريزيد . در ظرف را بگذاريد و مدت 5 دقيقه روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا نرم شود .
2-  سبد فلزي يا پلاستيكي را روي كاسه اي قرار دهيد و شاه توت هاي پخته را داخل سبد بريزيد ؛ سپس با قاشق چوبي شروع به له كردن آنها كنيد تا بلاخره بافتي نرم و يكدست شبيه پوره پيدا كند . بعد آن را چند دقيقه كنار بگذاريد تا در هواي معمولي اتاق حرارتش كم شود و سپس به داخل يخچال منتقل كنيد .
3- با همزن دستي يا برقي شروع به زدن خامه كنيد تا غليظ شود ؛ سپس پوره شاه توت را به آن اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن به مدت 2 ساعت يا تا زماني كه به اصطلاح خودش را بگيرد ، در فريزر قرار دهيد .
4- بعد از اين مدت ، مخلوط شاه توتي را از فريزر بيررون آوريد و با چنگال شروع به له كردن آن كنيد تا دانه هاي پودر قند خرد شود ؛ اين كار را در دستگاه غذاساز نيز مي توانيد انجام دهيد سپس دوباره مخلوط را به فريزر برگردانيد و اين بار بعد 4 ساعت يا بيشتر سرو كنيد . البته در اين فاصله نيز پس از گذشت 2 ساعت ، يك بار ديگر مواد را بيرون آوريد ومانند بار قبل با چنگال يا دستگاه غذاساز با هم مخلوط كنيد .
5- در پايان مقداري از بستني شاه توتي را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآوريد وپس از ريختن در ظرف مورد نظر ، همراه با بيسكويت و شاه توت تازه سرو كنيد .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

بستنی قهوه

قهوه را در شیر حل کرده ، می گذاریم بجوشد . زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کاملا سفت وکشدار شود . قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم .
طرز تهیه پارفه قهوه

در ابتدا قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
بستني ميوه اي

توت فرنگي را در مخلوط كن ريخته، و شكر و ثعلب ( ماده پودري براي غليظ گردن بستني و مربا ) مخلوط شده را كم كم به آن اضافه كنيد و در ظرف استيل بريزيد و در فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد .
طرز تهیه سکنجبین خیار و نعنا

تهیه سکنجبین ، سکنجبین نعنا ، در ابتدا شکر را با 5 تا 6 لیوان آب در ظرف لعابی می ریزیم و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم ، بعد از آن نعناع را می شوئیم و آنرا نخ می بندیم و داخل شربت می اندازیم ، بعد شربت را می گذاریم بجوشد
روش درست کردن یخ در بهشت خانگی

این یخ در بهشتی که امروز به شما آموزش می دهیم با مواد کمی که داره خیلی راحت و خیلی سریع آماده می شود...
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :