خواص میوه به


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 22916

به

طبيعت : به شيرين كمي گرم .و تر  به ترش : سرد و خشك  به ملس : معتدل
حاوي : آب ، ويتامين ، آ ، ث، املاح معدني ( كلسيم ، پتاسيم ، آهن ، نياسين ، فسفر ) ، مواد قندي پيامبر (ص) فرمودند : بوي پيامبران بوي به است ، بوي حوريه هاي آهو چشم بهشت ، بوي انگبين ، بوي فرشتگان ، بوي گل سرخ و بوي دخترم فاطمه ي زهرا ست .
خداوند هيچ پيامبري را بر نيانگيخته ، مگر اينكه از بوي به مي آمده است . خواص میوه به
به بخوريد و به زنان باردار خود دهيد تا فرزندانتان نكو باشند .
كسي كه سه روز ناشتا به بخورد ، ذهن او صاف ، حلم و علم او بسيار و از مكر شياطين محفوظ مي ماند.
خواص : قوه ي بينايي را زياد ، محبت در دل ، بخيل را سخاوتمند و ترسو را دلير ، معده را پاك ، ذهن را روشن ، نطفه را پاك و فرزند را نيكو مي سازد ، ضد اسهال ، افزايش ادرار ، نشاط آور ، ضد افسردگي و وسواس ، تقويت اعمال معده ، تعادل اعصاب ، رفع ورم حاد روده ، اخلاط خوني ، خونريزي هاي بواسير ، تقويت رحم ، عرق را خوشبو و مانع سقط جنين مي شود .
دم كرده ي به : در درمان ورم روده بزرگ و اسهال موثر است و هضم را آسان مي كند .
دانه به (بهدانه) : رفع عطش و حرارت معده ، رفع گرفتگي صدا و كندي دندان ، تسكين سرفه ، دم كرده يا لعاب آن جهت رفع گلودرد مفيد است .
دم كرده برگ درخت به : رفع چشم درد و آرامش اعصاب
مضرات : به شيرين و خام براي اشخاص گرم مزاج مضر است .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

مطالب مرتبط :

خواص و ارزش غذایی میگو

میگویی را که پوست آن کنده شده به مدت زیاد نمی توان در فریزر نگاه داشت، مگر در شرایط خاص و بسته بندی خاص که حتی در آن صورت هم مدت نگهداری طولانی نیست.
خواص شگفت انگیز پسته

خواص شگفت انگیز پسته
برای کاهش قند خون این میوه معجزه آسا را بخورید

میوه کاکتوس خوردنی و به دلیل داشتن فیبر بالا و آنتی‌اکسیدان‌ها در بسیاری از نقاط جهان به ویژه آمریکای لاتین محبوب مردم بومی است. کاکتوس مصارف پزشکی نیز دارد و برای درمان دیابت...
خواص میوه گیلاس

درمان برونشيت ، تب ، درد كليه ، مثانه ، سنگ كليه
هفت خاصیت شگفت انگیز گیلاس

شواهد علمی و تجربی بیان می‌دارند، بعضی از مواد شیمیایی موجود در گیلاس، همانند نجات دهنده‌های طبیعی در برابر بیماری‌ها عمل می‌کنند. با ما در این مطلب همراه باشید تا با 7 خاصیت شگفت انگیر گیلاس ...
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
نظرات
فرحناز 1389/11/17
ممنون از اطللاعات جالبتون موفق باشید
محمد حسن فقیه 1391/01/25
میتوان به روشی ساده میوه به را به چای خوش طعم و خوش عطری تبدیل نمود به را رنده کنید در سینی ریخته در جای گرم خشک کنید در ماهیتابه بدون روغن تفت دهید تا کمی قهوای شود دوباره درسینی ریخته بگذاریدخشک شود مانند چای دم کنید (نوشجان)
سید حسین ایگه ای 1393/08/15
ok besyar ali bood sepasgozarim
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :