خوراك بوراني اسفناج


تاریخ درج : 1390/02/28
تعداد نمایش : 11051
خوراك بوراني اسفناجمواد لازم :
اسفناج : 2 كيلو گرم      ماست : 500 گرم       پياز داغ : 3 قاشق غذا خوري      نمك ،زرد چوبه: به مقدار لازم 
طرز تهيه :
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بعد از شستن خرد نماييد و درون قابلمه روي شعله بگذاريد تا بپزد و هنگامي كه سبزي اسفناج پخته شد آن را آبكش نماييد سپس پياز داغ را با اسفناج مخلوط كرده ،نمك ،و زرد چوبه را اضافه كرده بعد در ظرفي كشيده و ماست را بوراني آماده شده بريزيد و همه را با هم بكوبيد.
نویسنده : فاطمه علائیان
تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد

عکس جدید گلشیفته فراهانی در کنار همسر جدیدش ! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

خوراك كشك و بادمجان

ابتدا بادمجان را تنوري كرده و كنار بگذاريد ،سير و پياز را رنده كرده سرخ نماييد بعد گردوي آسياب شده را داخل پياز داغ تفت دهيد
طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی

برنج را خیس کرده و سپس برای ۱۵ دقیقه در آب جوش بریزید تا پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آن خارج شود. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز و فلفل دلمه خرد شده را برای چهار دقیقه تفت دهید تا نرم شود. بعد از آن سیر را اضافه کنید و پس از یک دقیقه لوبیا چشم بلبلی را به مخلوط درون تابه بیفزایید ‎...
جوانه لوبیا و قارچ / غذای گیاهی

ابتدا قارچ ها را در آبجوش بمدت 20 دقيقه قرار داده تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد
خوراک سوسیس

سوسيس را به قطعات دلخواه خرد كرده ،طرفين آن را در كمي روغن سرخ كنيد .
خوراك قارچ ساده

هشت قاشق از روغن را در ظرفي داغ كرده، قرچ ها را در آن بريزيد و با حرارت ملايم سرخ كنيد تا نرم و براق شوند. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
نظرات
mojgan rafie 1391/01/18
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :