خوراك بوراني اسفناج


تاریخ درج : 1390/02/28
تعداد نمایش : 11292
خوراك بوراني اسفناجمواد لازم :
اسفناج : 2 كيلو گرم      ماست : 500 گرم       پياز داغ : 3 قاشق غذا خوري      نمك ،زرد چوبه: به مقدار لازم 
طرز تهيه :
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بعد از شستن خرد نماييد و درون قابلمه روي شعله بگذاريد تا بپزد و هنگامي كه سبزي اسفناج پخته شد آن را آبكش نماييد سپس پياز داغ را با اسفناج مخلوط كرده ،نمك ،و زرد چوبه را اضافه كرده بعد در ظرفي كشيده و ماست را بوراني آماده شده بريزيد و همه را با هم بكوبيد.
نویسنده : فاطمه علائیان
تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه خوراک لوبیا سیاه برای داشتن شکمی صاف

لوبیا سیاه و برنج قهوه ای هر دو جزء سوپرفودهای کاهش وزن هستند ، پخت این غذا فقط 10 دقیقه طول می کشد...
خوراك گوشت ماهي با موسير

بوسير ها را به طول 3 سانتي متر خرد كنيد .كدو ها را از طول به دو قسمت تقسيم كرده سپس به طول 3 سانتي متر خرد كنيد
خوراک سبزیجات

گرم از خامه داخل غذا استفاده می شود و 100 گرم برای تزئین نگه داشته می شود. پیاز را داخل ظرفی که روغن داخل آن گرم شده می ریزیم و تفت می دهیم تا حدی که سبک شود. سینه مرغ را نگینی متوسط خرد کرده ایم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سبک شود. حرارت این غذا باید زیاد باشد تا سبزیجات آب نیندازد.
خوراك زبان

زبان را خوب تمييز مي كنيم و پرزهاي روي زبان را با يك چاقوي تيز مي گيريم سپس آن را شسته و به همراه سير و پياز و سبزي هاي معطر و نمك و فلفل و آب مي گذاريم بپزد
خوراک سینه مرغ با سس اسفناج

دو عدد سینه مرغ که گفته شد در حقیقت یک عدد سینه مرغ کامل است که به دو قسمت تقسیم کرده ایم. سینه مرغ را با کمی نمک و زعفران مزه دار میکنیم.ادویه مناسب برای این غذا تخم گشنیز، فلفل بهار سائیده شده و زردچوبه است که با هم مخلوط میکنیم
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
نظرات
mojgan rafie 1391/01/18
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :