خوراك بوراني اسفناج


تاریخ درج : 1390/02/28
تعداد نمایش : 10248
خوراك بوراني اسفناجمواد لازم :
اسفناج : 2 كيلو گرم      ماست : 500 گرم       پياز داغ : 3 قاشق غذا خوري      نمك ،زرد چوبه: به مقدار لازم 
طرز تهيه :
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بعد از شستن خرد نماييد و درون قابلمه روي شعله بگذاريد تا بپزد و هنگامي كه سبزي اسفناج پخته شد آن را آبكش نماييد سپس پياز داغ را با اسفناج مخلوط كرده ،نمك ،و زرد چوبه را اضافه كرده بعد در ظرفي كشيده و ماست را بوراني آماده شده بريزيد و همه را با هم بكوبيد.
نویسنده : فاطمه علائیان
تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد

عکس جدید گلشیفته فراهانی در کنار همسر جدیدش ! +عکس

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

شکار و تجاوز به دختران تهرانی در ارابه شیطان +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.
خوراك لوبياي سبز

ابتدا لوبيا ها را خرد كرده و با نخود فرنگي و مقداري آب بگذاريد به مدت 15 دقيقه بجوشد ،تا هويج را پوست كنده و حلقه حلقه كنيد
خــــوراك عدســــي

ابتدا پياز را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد سپس سيب زميني ها را پوست كرده و خرد كنيد و به پياز داغ اضافه نماييد
خوراك قارچ با خامه

قارچ ها را در كره تفت مي دهيم و سپس سس را كه همان خامه به همراه قدري نمك و فلفل و نيز كمي آبليموي تازه است،
طرز تهیه بلدرچین با انگور

طرز تهیه: ابتدا بلدرچین را بعد از تمیز کردن و شستن، خشک می کنیم. بلدرچین با انگور یک غذای فرانسوی می باشد. فرانسوی ها در این نوع طبخ، بلدرچین را در یک ورقه نازک چربی مخصوص می پیچند
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
نظرات
mojgan rafie 1391/01/18
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :