خوراک استک قارچ


تاریخ درج : 1390/01/30
تعداد نمایش : 7918

مواد لازم:
  گوشت گوساله : 200 گرم    نمک و فلفل : به میزان لازم  خردل : نصف قاشق چایخوری    آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری   کره : 3 قاشق سوپخوری    آب مرغ : 2 پیمانه   پودر فلفل : یک چهارم قاشق چایخوری   قارچ : 1 قاشق چای خوری    روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

قارچ را پس از شستن خرد کرده و در کره تفت می دهیم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه کرده با کمی نمک و فلفل روی حرارت قرار داده ، به هم میزنیم تا سس کمی غلیظ شود . در آخر قارچ را اضافه کرده و روغن مایع و فلفل را مخلوط کرده و با برس روی گوشت می مالیم و در ماهی تابه قرار داده و سرخ می کنیم آن گاه در بشقاب را گذاشته و سس را روی آن میریزیم و سپس با کلم سفید ، پیاز چه و ... آن را تزئین میکنیم .


تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

خوراك راگــــــو

گوشت را به قطعات درشت (به اندازه يك گردو ) خرد كنيد و آن را بشوييد و با مقداري كمي روغن سرخ نماييد
خوراك بوراني اسفناج

ابتدا اسفناج را پاك كرده و بعد از شستن خرد نماييد و درون قابلمه روي شعله بگذاريد تا بپزد و هنگامي كه سبزي اسفناج پخته شد
خوراك نخود فرنگي

ابتدا گوشت را قطعه قطعه كرده و چربي آن را بگيريد سپس پياز را در كره سرخ كرده و گوشت را به آن بيافزاييد
خوراك لوبياي سبز

ابتدا لوبيا ها را خرد كرده و با نخود فرنگي و مقداري آب بگذاريد به مدت 15 دقيقه بجوشد ،تا هويج را پوست كنده و حلقه حلقه كنيد
خوراک سینه مرغ با سس اسفناج

دو عدد سینه مرغ که گفته شد در حقیقت یک عدد سینه مرغ کامل است که به دو قسمت تقسیم کرده ایم. سینه مرغ را با کمی نمک و زعفران مزه دار میکنیم.ادویه مناسب برای این غذا تخم گشنیز، فلفل بهار سائیده شده و زردچوبه است که با هم مخلوط میکنیم
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :