مرکز میکروپیگمنتیشن سایه - با مجوز وزارت بهداشت ایران

برای دیدن نمونه کارها کافیست اینجـــا کلیک کنید

تماس از ساعت 10 الی 18 22382605  ،  09381940706

خورشت آلو بخارا


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 36056

خورشت آلو بخارا


مواد لازم:
زعفران : به میزان لازم    گوشت : 400 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپخوری
ادویه : به میزان لازم    روغن : به میزان لازم
    آلوبخارا : 500 گرم

خورشت آلو بخارا

طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد می گذاریم با کمی آب بپزد . پیاز را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم و موقعی که گوشت پخت ، آلو بخارا ، زردچوبه و گوجه فرنگی را که کمی در پیاز سرخ کرده بودیم به گوشت اضافه می کنیم . زعفران را اضافه کرده و حرارت خورش را کم می کنیم تا جا بیفتد آب خورش که کم شد آن را در ظرف کشیده و به دلخواه با سیب زمینی خلال شده تزیین می کنیم .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه خورش آلو قیسی شمالی

طرز تهیه خورش آلو قیسی شمالی
طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان

مي‌توان گوجه‌فرنگي‌ها را هم روي بادنجان‌ها گذاشت تا بپزد يا اين كه در كمي روغن سرخ كرده و پس از كشيدن خورش دور ظرف چيد. گردآوری: گروه آموزش پرداد
خورشت سیب و آلبالو

آلبالو را شسته و هسته آنها را جدا کنید . سیب ها را بشوئید و بصورت خلال خرد نمائید
خورشت باقلا قاتق مازندرانی

باقالا مازندرانی را از روز قبل خیس کرده سپس تا به راحتی پوست آن را از آن جدا کرده
خورش سبزی

کمی از کره را آب کرده و پیاز و فلفل را در آن سرخ می کنیم لوبیا سبز و نخود فرنگی را هم اضافه می کنیم
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :