خورشت آلو بخارا


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 28305

خورشت آلو بخارا


مواد لازم:
زعفران : به میزان لازم    گوشت : 400 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپخوری
ادویه : به میزان لازم    روغن : به میزان لازم
    آلوبخارا : 500 گرم

خورشت آلو بخارا

طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد می گذاریم با کمی آب بپزد . پیاز را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم و موقعی که گوشت پخت ، آلو بخارا ، زردچوبه و گوجه فرنگی را که کمی در پیاز سرخ کرده بودیم به گوشت اضافه می کنیم . زعفران را اضافه کرده و حرارت خورش را کم می کنیم تا جا بیفتد آب خورش که کم شد آن را در ظرف کشیده و به دلخواه با سیب زمینی خلال شده تزیین می کنیم .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

مطالب مرتبط :

خورشت کدو

گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کرده و نمک و فلفل و زردچوبه زده و به صورت قلقلی در آورده و سرخ کنید
طرز تهیه خوراک مرغ خامه ای

مرغ خامه‌ای با قارچ مزه‌ای بسیار متفاوت و دلپذیر دارد و با توجه به این‌که زمان آماده‌سازی و پخت این غذا جمعا ۳۵ دقیقه به طول می‌انجامد از این‌رو گزینه‌ای مناسب برای خانم‌های شاغل، دانشجویان عزیز و تمام کسانی است که علاقه چندانی به وقت‌گذرانی در آشپزخانه ندارند.
خورش بادمجان مجلسي

بادمجانها را پوست بگيريد و با نوك چاقو چند شكاف روي سطح شان كنيد
خورشت مرغ ترش

مرغ را خرد کرده و در کمی روغن دو طرف آن را سرخ می کنیم .لپه را پاک کرده و بهمراه مرغ و کمی آب و نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت می گذاریم
خورشت گل کلم

گوشت را بپزید و پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :