مرکز میکروپیگمنتیشن سایه - با مجوز وزارت بهداشت ایران

برای دیدن نمونه کارها کافیست اینجـــا کلیک کنید

تماس از ساعت 10 الی 18 22382605  ،  09381940706

خورشت سیب


تاریخ درج : 1390/01/15
تعداد نمایش : 11835

مواد لازم:
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری    گوشت خورشتی : 250 گرم  زعفران : به میزان لازم    نمک : به میزان لازم روغن : به میزان لازم    پیاز : 2 عدد   سیب درختی : 2 عدد    فلفل : به میزان لازم    زردچوبه : به میزان لازم

خورشت سیب

طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا رنگش عوض شود . گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم تا گوشت هم تفت داده شود .رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه 2 لیوان آب داخل مواد می ریزیم و گذاشته خورش بپزد .
سیب را پوست کنده و خلال می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . در اواخر طبخ زعفران آب شده را به خورش اضافه کرده پس از آنکه خورش را از روی حرارت برداشتیم سیب سرخ شده را روی خورش می ریزیم .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

خورش ناز خاتون

خورش ناز خاتون
خورشت مرغ و آلو

مرغ را شسته و خرد می کنیم . پیازها را هم شسته و رنده کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود
خورشت استامبولی

گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز خرد شده سرخ می کنیم و می گذاریم تا بپزد .
خورش بادمجان مجلسي

بادمجانها را پوست بگيريد و با نوك چاقو چند شكاف روي سطح شان كنيد
خورشت نارنگی

خلال پوست نارنج را دو بار در آب سرد بجوشانید و در یک ظرف بگذارید تا یک شب بماند آب خلال را دو سه بار عوض کنید
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :