خورشت عدس


تاریخ درج : 1390/01/16
تعداد نمایش : 12962

مواد لازم:
زردچوبه : به میزان لازم    عدس : 2 لیوان   رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری    نمک و فلفل : به میزان لازم   روغن : به میزان لازم    پیاز : 3عدد   آبلیمو : به میزان لازم    سیر : 2 حبه   فلفل سبز تند : 3 عدد

خورشت عدس

طرز تهیه :
عدس را پاک کرده و شسته و با آب و نمک می پزیم تاحدی که آب آن کامل تبخیر شود. سپس عدس را کوبیده تا له شود . پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سیر را هم ریز خرد کرده و بعد از پیاز آن را تفت می دهیم .فلفل را هم ریز خرد کرده و داخل سیر و پیاز تفت می دهیم . رب گوجه فرنگی و نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چندبار هم زدن عدس پخته و له شده را نیز اضافه می کنیم . حدود نصف استکان آب و آبلیمو روی مواد می ریزیم و در ظرف را می بندیم تا عدس جوش بزند و جا بیفتد .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

خورشت ترش واش

ابتدا سبزی ها را شسته و با پیاز و سیر سرخ می کنیم و کاملا ً ریز شوند سپس آنها را در روغن سرخ کرده
خورشت شش انداز

بادمجان ها را پوست کنده و بسیار ریز خرد کنید سپس آنرا کمی تفت داده تا رنگش طلایی شود .
خورش زرشك

ابتدا پياز را با كمي روغن تفت داده و به همراه گوشت كمي آب اضافه مي كنيم
طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو

سوسيس‌ها را با كمك يك چاقوي تيز از پهلو شكاف بدهيد، اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود.
طرز تهیه خورشت انار

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع خورشت, طرز تهیه خورشت انار,مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ می‌كنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد...
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :