مرکز میکروپیگمنتیشن سایه - با مجوز وزارت بهداشت ایران

برای دیدن نمونه کارها کافیست اینجـــا کلیک کنید

تماس از ساعت 10 الی 18 22382605  ،  09381940706

خورشت فسنجان با کدو حلوایی


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 17350

خورشت فسنجان با کدو حلوایی


مواد لازم:
روغن : به میزان لازم    مغز گردو چرخ کرده : 500 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه ،ادویه : به میزان لازم    پیاز : 2عدد
    کدوحلوایی : 500 گرم
    رب انار : 2 قاشق غذاخوری
    مرغ یا گوشت : 400 گرم

خورشت فسنجان با کدو حلوایی

طرز تهیه :
تمام مراحل پخت این خورشت ، مانند خورشت فسنجان است . فقط زمانی که مقداری از پخت گردو گذشت و گردو به روغن افتاد ، کدو حلوایی را شسته و کاملا ً خرد کنید و در روغن مقداری تفت داده و بعد آن را کاملا ً له یا چرخ کرده و به خورشت اضافه کرده و بگذارید تا کاملا ً خورشت بپزد .
تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

خورشت استامبولی

گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز خرد شده سرخ می کنیم و می گذاریم تا بپزد .
طرز تهیه كتف مرغ با خمير بنيه

غذای سبک ، استفاده از خمیر بنیه ، در ابتدا كتف‌هاي مرغ را پس از شستن پوست گرفته از يك طرف برش دهيد و آن را با دست برگردانيد.
خورش مرغ

ابتدا مرغ را قطعه قطعه کرده و بعد از شستن داخل قابلمه بریزید ،پیاز را خرد کرده و با فلفل دلمه خرد شده و 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید
خورشت میرزا قاسمی

ابتدا بادمجان ها را روی آتش کباب کرده به طوری که پخته شود بعد پوست آنها را گرفته
خورشت آلو اسفناج

پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم تا پیاز طلایی شود . گوشت را اضافه کرده و داخل پیاز می ریزیم و
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :