دسر پانا کتا


تاریخ درج : 1390/02/04
تعداد نمایش : 38566
مواد لازم :
پودر ژله ی تمشک یا توت فرنگی – 50 گرم     آب جوش – 4/1 و1 پیمانه ( 300 میلی لیتر )      توت فرنگی یا تمشک – 120 گرم        خامه کم چرب – 300 گرم      شیر -  3/2 پیمانه     شکر – 55 گرم     ژلاتین – 2 قاشق چایخوری      وانیل – 4/1 قاشق چایخوری
دسر پانا کتا
طرز تهیه :
پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده سپس 4/1 پیمانه آب سرد را به آن اضافه کنید . قالب های مخصوص را که  باید گنجایشی معادل 4/3 پیمانه داشته باشد کمی چرب کنید ، از ژله حل شده مقداری داخل هر یک از قالب ها ریخته چند عدد تمشک یا توت فرنگی روی آن قرار دهید و در یخچال گذاشته صبر کنید تا کاملا ژله ببندد . برای درست کردن کرم ، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید سپس شکر ژلاتین و وانیل را افزوده روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شود ، نیازی به جوشیدن مواد نیست . پس از خنک شدن از این مواد روی ژله های آماده ریخته روی قالب را با کاغذ فویل بپوشا نید و به مدت تقریبی 4 ساعت یا تا زمانی که کاملا کرم بسته شود در یخچال بگذارید . این دسر را با سس کارامل سرو کنید.
 
مطالب مرتبط :

به میان پر

به از جمله میوه های فصل پائیز است که معمولا به صورت خورش ، مربا و خوراک مصرف می شود در حالی که به عنوان دسری بعد از غذا نیز به همان میزان لذیذ خواهد بود . یکی از این دسر ها که ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد ، به میان پر است . این دسر به صورت گرم سرو می شود
پیاز سوخاری به شکل گل رز + آموزش

یک پیاز را برداشته و پوست بکنید سپس قسمتی که ریشه به آن متصل نیست را از نزدیک وسط پیاز جدا کنید. بعد از پوست کندن پیاز ها را زیر آب بشویید تا تمیز شوند. با یک حوله کاغذی آنها را خشک کنید و پیاز ها را از قطر به 16 یا 32 قسمت برش بدهید. حالا برای اینکه شکل گل پیدا کند و شکل گل...
طرز تهیه چای نعناع و گل یاس

طرز تهیه چای نعناع و گل یاس
طرز تهیه دسر هلو

طرز تهیه دسر هلو
یخ در بهشت

پودر نشاسته را یک لیتر آب حل می کنیم . در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می کنیم . سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :