دسر پانا کتا


تاریخ درج : 1390/02/04
تعداد نمایش : 38314
مواد لازم :
پودر ژله ی تمشک یا توت فرنگی – 50 گرم     آب جوش – 4/1 و1 پیمانه ( 300 میلی لیتر )      توت فرنگی یا تمشک – 120 گرم        خامه کم چرب – 300 گرم      شیر -  3/2 پیمانه     شکر – 55 گرم     ژلاتین – 2 قاشق چایخوری      وانیل – 4/1 قاشق چایخوری
دسر پانا کتا
طرز تهیه :
پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده سپس 4/1 پیمانه آب سرد را به آن اضافه کنید . قالب های مخصوص را که  باید گنجایشی معادل 4/3 پیمانه داشته باشد کمی چرب کنید ، از ژله حل شده مقداری داخل هر یک از قالب ها ریخته چند عدد تمشک یا توت فرنگی روی آن قرار دهید و در یخچال گذاشته صبر کنید تا کاملا ژله ببندد . برای درست کردن کرم ، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید سپس شکر ژلاتین و وانیل را افزوده روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شود ، نیازی به جوشیدن مواد نیست . پس از خنک شدن از این مواد روی ژله های آماده ریخته روی قالب را با کاغذ فویل بپوشا نید و به مدت تقریبی 4 ساعت یا تا زمانی که کاملا کرم بسته شود در یخچال بگذارید . این دسر را با سس کارامل سرو کنید.
 
مطالب مرتبط :

دسر خوشمزه و آسان برای ماه رمضان

دسر خوشمزه و آسان برای ماه رمضان
یک نوشیدنی عالی برای سوزاندن سریع چربی های شکم!

یک نوشیدنی عالی برای سوزاندن سریع چربی های شکم!
روش تهیه لواشک ترش خانگی!

روش تهیه لواشک ترش خانگی!
هات چاکلت را این بار متفاوت بخورید!

هات چاکلت را این بار متفاوت بخورید!
آموزش دسر فوری و خوشمزه با بیسکوییت!

آموزش دسر فوری و خوشمزه با بیسکوییت!
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :