طرز تهیه آش سنتی بی بی


تاریخ درج : 1395/10/22
تعداد نمایش : 144

آش بی بی ، یک آش سنتی می باشد که در این روزهای سرد میچسبد.امیدواریم از پخت آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
نخود  یک دوم پیمانه
لوبیا چیتی  یک دوم پیمانه
عدس  یک دوم پیمانه
باقالی  1 پیمانه
سبزی آش خردشده 200 گرم
بادنجان حلقه ای شده  3 عدد
پیاز نگینی خردشده  2 عدد
گوجه فرنگی نگینی خردشده  3 عدد
رب گوجه فرنگی  2 ق س
اُماج  1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم
روغن مایع  به میزان لازم

طرز تهیه آش سنتی بی بی

روش پخت
برای تهیه این آش سنتی ابتدا نخود و لوبیا که از روز قبل هرکدام جداگانه خیس و در این مدت چند بار آب آن ها عوض شده  را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس عدس و باقالی را به آن اضافه کنید.
سپس بادنجان را داخل صافی گذاشته و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را شسته، خشک کرده و داخل روغن سرخ کنید.
داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل درون آن ریخته و تفت دهید. بعد پیاز را از تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی را درون آن تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید.
گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سبزی آش که به میزان مساوی مخلوطی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج می باشد و بادنجان سرخ شده را به مخلوط نخود و لوبیا افزوده و بگذارید تا بپزد.
در انتهای پخت 1 پیمانه اُماج را به آش افزوده و هم بزنید تا به هم نچسبند، بعد حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا جا بیفتد.
طرز تهیه اُماج
ابتدا یک چهارم پیمانه روغن جامد، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل را دورن یک دوم پیمانه آب ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس در کف سینی 1 پیمانه آرد ریخته و مخلوط روغن را روی آن بپاشید. بعد کف دست را روی آرد حرکت داده، دست هایتان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده، خمیری ریز و نامنظمی درست کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا به اندازه 1 پیمانه آماده شود بعد آنها را کنار بگذارید تا خشک یا نیم خشک شود.

تهیه و گردآوری :گروه آشپزی پرداد / منبع : سرآشپز

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی,طرز تهیه انواع آش,طرز تهیه آش بلغور,مواد لازم آش بلغور,
سوپ برنج / غذای زمستانی

ابتدا نیمی از پیازداغ، برنج و مرغ را در مقداری کره تفت داده، بعد دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا برنج و مرغ کاملابپزد.
طرز تهیه سوپهای پاییزی- بخش چهارم- سوپ سبزیجات

با فرا رسیدن فصل پاییز هوا اندکی رو به سردی میرود. بسیاری از کودکان و افراد مسن در این تغییرات آب وهوایی دچار سرما خوردگی میشوند و همانطور که میدانید لذیذترین و بهترین غذا برای افراد بیمار سوپ است. در این مطلب شما را با طرز تهیه یک نوع سوپ پاییزی با نام سوپ سبزیجات آشنا میکنیم که امیدواریم پخت آن را امتحان کرده و از آن لذت ببرید....
طرز تهیه سوپ فلفل دلمه

طرز تهیه: در ابتدا فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.
آش زغال اخته

آش زغال اخته
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

درج آگهی استخدام  هاشور ابرو  پسردارشدن تضمینی  گیفت کارت


جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :