مواد مورد نیاز:
بادنجان: یك كیلو
فلفل سبز: به تعداد بادنجان ها
گوجه فرنگی سفت: 3 عدد
گوشت چرخ كرده: 700 گرم
پیاز بزرگ سفید: یك عدد
فلفل قرمز: یك چهارم قاشق چایخوری
سیر تازه: یك حبه
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپخوری
آب گوشت: 3 پیمانه
كره: 50 گرم
روغن برای سرخ كردن بادنجان: به میزان لازم
نمك: مقداری
طرز پخت:
بادنجان ها را تمیز شسته و بعد به صورت راه راه پوست كنده و نمك بزنید و داخل آبكش قرار دهید تا آب تلخ بادنجان خارج شود. مجددا با آب سرد بشویید و خشك كرده، داخل روغن سرخ كنید. سپس كنار گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود. فلفل سبزها را روی گاز یا داخل فر خیلی كم كبابی كنید تا كمی نرم شوند. از طول برش داده و دان ههای آن را خارج كنید.
برای تهیه مایع گوشتی:
پیازها را ریز خرد كرده داخل كره تفت دهید تا پیاز سبك و شفاف شود و بعد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده سرخ كنید تا رنگ گوشت قهوه ای شود. سیر رنده كرده همراه با رب را به مایع اضافه كنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رب سرخ شود.
سپس آب گوشت را اضافه كرده و ادوی هها را نیز بیافزایید. حرارت را زیاد كنید تا مایع به جوش بیاید. سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید تا سس حدود 30 تا 45 دقیقه پخته و غلیظ شود. بادنجان های سرخ شده را از طول برش دهید تا فضایی ایجاد شود برای پر كردن سس، یك قاشق سوپخوری بسته به اندازه بادنجان از سس داخل شكم بادنجان ریخته سپس فلفل سبز را داخلش قرار دهید. گوجه فرنگی ها را برش زده دانه های آن را خارج كرده و داخل شكم فلفل بگذارید.
گردآوری: گروه آموزش پرداد