طرز تهیه ترشی آلو


تاریخ درج : 1391/02/24
تعداد نمایش : 4745

مواد مورد نیاز:طرز تهیه ترشی آلو
4 عدد: آلو
3 قاشق غذاخوری: سرکه قرمز
3قاشق غذاخوری: عسل
کمی فلفل قرمز خرد شده برای مزده دار کردن ترشی


طرز تهیه:
در ابتدا آلوها را با سرکه ، عسل و فلفل قرمز در یک قابلمه کوچو مخلوط کنید. آن را روی حرارت زیاد گاز گذاشته و بگذارید بجوشد و سرکه آن کمی بخار شود تا زمانیکه آلوها شروع به له شدن کنند . این کار در حدود 10-15 دقیقه به طول می انجامد.سپس آلوها را با همزن خوب بزنید تا شبیه پوره شود.ترشی شما آماده است.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

عکس جدید گلشیفته فراهانی در کنار همسر جدیدش ! +عکس

لطفا افراد حساس و ترسو این مطلب و عکس ها را نگاه نکنند+18

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

شکار و تجاوز به دختران تهرانی در ارابه شیطان +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

برای شب یلدا اسموتی وانیلی انار درست کنید

برای شب یلدا اسموتی وانیلی انار درست کنید
اردور خیار با پنیر خامه ای

پنیر خامه ای ، خامه ، آب لیمو و همه ی سبزیجات ( ریحان ، جعفری ، نعناع و پیازچه ) را با هم در کاسه ای مخلوط کنید . به مقدار کافی نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید
طرزتهیه ژله آبرنگی بسیار شیک و مجلسی!+عکس

در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان...
نسکافه با خامه

شیر ،نسکافه و خامه را با مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و سپس آب جوش را به آن اضافه کرده و در فنجان ریخته و سپس روی آن را با شکلات تزیین می کنیم
آموزش پودینگ شکلاتی

شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ... البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :