طرز تهیه ترشی آلو


تاریخ درج : 1391/02/24
تعداد نمایش : 2966

مواد مورد نیاز:طرز تهیه ترشی آلو
4 عدد: آلو
3 قاشق غذاخوری: سرکه قرمز
3قاشق غذاخوری: عسل
کمی فلفل قرمز خرد شده برای مزده دار کردن ترشی


طرز تهیه:
در ابتدا آلوها را با سرکه ، عسل و فلفل قرمز در یک قابلمه کوچو مخلوط کنید. آن را روی حرارت زیاد گاز گذاشته و بگذارید بجوشد و سرکه آن کمی بخار شود تا زمانیکه آلوها شروع به له شدن کنند . این کار در حدود 10-15 دقیقه به طول می انجامد.سپس آلوها را با همزن خوب بزنید تا شبیه پوره شود.ترشی شما آماده است.

گردآوری: گروه آموزش پرداد


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر هرکول هالیوودی کنار بلند قد ترین ورزشکار دنیا +عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / لباس خانم سفیر در دیدار با روحانی

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

فروماژ پرتقال

مواد لازم : زرده ی تخم مرغ : 4 عدد شکر 1 و یک چهارم پیمانه ( 200 گرم ) وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال : 5/2 پیمانه ( 380) گرم خامه ی پاستوریزه 1 پیمانه ( 200 گرم ) . ورق ژلاتین ضخیم : 4 ورق رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری طرز تهیه : زرده ی تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود . ورق ژلاتین را در آب سردنرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید . زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید . سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و ه
طرز تهیه لواشک آلو

ابتدا آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
میلک شیک انبه

در مخلوط کن شیر، انبه و خامه را می ریزیم و کاملا مخلوط و میکس می کنیم
طرز تهیه یک دسر پاییزی (قارچ پنیری)

بتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. سپس قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می‌توانید...
ایس شکلات میلک

شیر و سس شکلات را در مخلوط کن و به مدت 2 دقیقه مخلوط می کنیم . سپس به لیوان یخ اضافه کرده و با نی سرو می کنیم . می توان برای تزئین از مقداری خامه استفاده کرد
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :