طرز تهیه ترشی آلو


تاریخ درج : 1391/02/24
تعداد نمایش : 2943

مواد مورد نیاز:طرز تهیه ترشی آلو
4 عدد: آلو
3 قاشق غذاخوری: سرکه قرمز
3قاشق غذاخوری: عسل
کمی فلفل قرمز خرد شده برای مزده دار کردن ترشی


طرز تهیه:
در ابتدا آلوها را با سرکه ، عسل و فلفل قرمز در یک قابلمه کوچو مخلوط کنید. آن را روی حرارت زیاد گاز گذاشته و بگذارید بجوشد و سرکه آن کمی بخار شود تا زمانیکه آلوها شروع به له شدن کنند . این کار در حدود 10-15 دقیقه به طول می انجامد.سپس آلوها را با همزن خوب بزنید تا شبیه پوره شود.ترشی شما آماده است.

گردآوری: گروه آموزش پرداد


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

آرایش بسیار هولناک یک دختر جوان برای جشن ... +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

گران ترین خانه تهران را دیده اید؟ +تصاویر

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ حدس بزنید این پیرزن کیه؟!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

کرم پاتیسیر

زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط می کنیم و میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود . آرد را در ظرف لعابی کوچکی می ریزیم و شیر را به تدریج داخل آرد می کنیم و مرتب به هم می زنیم
شربت آلبالو

(به طور کلی هر گونه شربتی بهتر است درظرف لعابی تهیه کنیم) شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم و می گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود .
کرم شاه توت و موز

ولش ژلاتین را بذارید با نصف لیوان آب به روش بن ماری حل شود . یعنی ژلاتین رو بذارید در یک ظرف آب روی گاز و گهگاهی هم بزنید
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند.
طرز تهیه کرم پاتیسیر

آرد ، نشاسته و شكر را مخلوط كنيد سپس شير سرد را بتدريج بهآن اضافه نمائيد
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :