طرز تهیه ترشی سیب


تاریخ درج : 1391/03/31
تعداد نمایش : 18319

مواد مورد نیاز:طرز تهیه  ترشی سیب
سیب ترد، پوست کنده و خرد شده: 400 گرم
پیاز ریز خرد شده: 1 عدد
سیر خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
شکر: نصف پیمانه
سرکه سیب: 1 لیوان
برگ ریحان: 20 عدد
زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
دارچین:  نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری
پودر میخک: نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:
بهتر است این است که سیب از نوع سیب سبز باشد در صورتی که از سیب سبز در تهیه ترشی سیب استفاده نکردید سعی نمایید سیب ترشی شما رسیده نباشد.
سپس تمامی مواد را غیر از برگ ریحان در قابلمه با هم مخلوط نمایید و در قابلمه ای روی حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذاریدقرار دهید.بعد از جوش آمدن 15 دقیقه صبر نمایید تا ترشی سیب به غلظت مناسب برسد.
بعد از سرد شدن مواد برگ های ریحان را اضافه نموده و ترشی سیب را شیشه نمایید.بعد از 10 روز ترشی جا می افتد.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

مطالب مرتبط :

یک غذای جدید و شگفت انگیز به نام تخم مرغ در ابر!

یک غذای جدید و شگفت انگیز به نام تخم مرغ در ابر!
ماش پلو

ابتدا پياز را ريز كرده و در روغن سرخ كنيد سپس گوشت را خرد كرده و با ادويه به آن اضافه نماييد
كتلت فــــــلافل

ابتدا نخود را از قبل خيس كرده و چرخ كنيد و با سير چرخ كرده مخلوط كنيد
طرز تهیه میگو کبابی با سبزیجات

طرز تهیه: در ابتدا ميگوي پوست ‌كنده را شسته و پشت آن را برش مي‌‌زنيم و رگ سياه رنگ آن را خارج مي‌‌كنيم.
ســــــاندويچ جـــگر

ابتدا جگر ها را خوب بشوييد و پس از آنكه آب آن رفت خرد كنيد و در روغن تفت دهيد
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :