طرز تهیه ترشی قارچ


تاریخ درج : 1390/12/20
تعداد نمایش : 7550

مواد مورد نیاز:طرز تهیه ترشی قارچ
قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته: از هر کدام دو پیمانه
موسیر: نصف پیمانه
سیر: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سبز: چهار عدد
پودر کاری: یک قاشق غذاخوری
پودر انبه:  چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
سرکه: به مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبه: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری
طرز آماده سازی:
برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند.  بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.
 تذکر: این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

گردآوری: گروه آموزش پرداد


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

آرایش بسیار هولناک یک دختر جوان برای جشن ... +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

گران ترین خانه تهران را دیده اید؟ +تصاویر

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ حدس بزنید این پیرزن کیه؟!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

لوبيــــا پلو (چشم بلبلي)

برياني

گوشت قطعه قطعه را با مقداري آب و پياز و كمي نمك، فلفل و ادويه مي پزيم. بعد از پختن، آن را برداشته و ساطوري مي كنيم
دلمه قارچ با ترشی برگ کلم

قارچها را شسته داخل آنرا خالی می کنیم سیب زمینی پخته شده را له می کنیم بعد گشنیزهای خرد شده را مخلوط کرده نمک زده بعد مواد را داخل قارچ ریخته و روی آنرا پنیر پیتزا گذاشته و در فر طبقه بالا و حرارت بالا ( گریل ) روشن می کنیم به مدت چند دقیقه تا پنیر آب شود .
پخت سردست بريان / غذای ایرانی

کره و روغن زيتون را با هم مخلوط کنيد، سپس سير، زيره، جعفري، ترخون، پاپريکا، فلفل سياه، ادويه کاري و نمک دانه درشت را به کره و روغن زيتون بيفزاييد و کاملاً هم بزنيد
بادمجان پلو / غذای سنتی ایرانی

ابتدا بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم بعد با پياز داغ و كمي گوجه‌فرنگي، گوشت تفت می‌دهیم.
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :