طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص نوروز


تاریخ درج : 1395/12/25
تعداد نمایش : 213

شیرینی یکی از ملزومات عید نوروز و سال نو می باشد. شیرینی مارمالادی یکی از بهترین انواع شیرینی هایی است که می توانید عید امسال از میهمانان تان پذیرایی کنید.
مواد لازم
آرد  220 گرم
آرد برنج  یک و یک دوم ق س
پودر شکر  40 گرم
بادام  آسیاب شده   2 ق س
کره خردشده  180 گرم
اسانس بادام  یک چهارم ق چ
مارمالاد  یک سوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص نوروز

طرز تهیه
برای تهیه این شیرینی نوروزی ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید.
سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید.
پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.
سپس از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
در نهایت پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : ماهنامه سفره ایرانی

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی
شیرینی نوروزی: نان برنجی کرمانشاهی

شیرینی نوروزی: نان برنجی کرمانشاهی
طرز تهیه قطاب خانگی

طرز تهیه قطاب خانگی
کیک آجیل

تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال را می زنیم تا اندازه آن دو برابر و کرم رنگ شود.
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی فندقی

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. دو یا سه سینی تفلون را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید.
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :