طرز تهیه مربای انار


تاریخ درج : 1394/07/13
تعداد نمایش : 485

مربا یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی می باشد که برای صبحانه می توانید میل کنید. پاییز فصل انار می باشد و می توانید برای یک صبحانه پاییزی دلچسب مربای انار درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای مربای انار :

انار : 4 تا 5 عدد متوسط
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
شکر : یک کیلو

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار :

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا آب یک عدد انار را بگیرید و با شکر مخلوط کنید.

بقیه انار‌ها را هم دانه کنید و در یک ظرف لعابی بریزید.

مخلوط شکر و آب انار را روی دانه‌های انار بریزید. انار را 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آبلیمو را اضافه کنید و ظرف محتوی مواد را روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. وقتی مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : چهاردیواری جام جم

     

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

مرباي بهار نارنج

مرباي بهار نارنج از جمله مرباهاي فصلي خوش عطر و طعمي است كه خوردن آن نه تنها همراه با كره يا خامه بسيار مي چسبد
مربای نارنج درسته

نارنج ها را شسته و پوست آن ها را با رنده ریز یک لایه نازک بر میداریم و سر هر کدام از آن ها را به اندازه یک ریالی بر می داریم و داخل آن ها را با ته قاشق چایخوری خیلی با دقت و ظرافت خالی می کنیم و آن ها را در ظرف آب سرد قرار می دهیم .
مارمالاد خرمالو

مارمالاد يكي از انواع مرباهاست ، با اين تفاوت كه حالت ژلاتيني داشته و بافت آن بدون نمايان بودن تكه ها يا خود ميوه يا سبزي ، يكنواخت است
مربای پوست پسته

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم . 1 ساعت بعد آن را صاف می کنیم
طرز تهیه مربای بادمجان

طرز تهیه مربای بادمجان
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :