طرز تهیه کرم پاتیسیر


تاریخ درج : 1390/11/01
تعداد نمایش : 4458

مواد مورد نیاز: 

 

 گردآوری: گروه آموزش پرداد

شكر: 1/2  پيمانه
پودر ژلاتين:  1/2 1 قاشق چايخوري
پورد نشاسته: 2 قاشق سوپخوري
شير:  1/2  پيمانه
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانيل شكري:  1/4  قاشق چايخوري
آرد: 1 قاشق سوپخوري
پودر قند: 2 قاشق سوپخوري
خامه: 1/2  پيمانه
آب:1/2  پيمانه

 طرز تهیه:  آرد ، نشاسته و شكر را مخلوط كنيد سپس شير سرد را بتدريج به آن اضافه کنید و دائم هم بزنيد تا آرد و شير مخلوط شوند. مايه را روي حرارت ملايم قرار داده و هم بزنيد تا حدي كه غلظت پيدا كند. بعد آن را از روي حرارت برداريد. زرده تخم مرغ را با همزن برقي هم  زده وبه مايه اضافه كنيد. پورد ژلاتين را با آب  سرد مخلوط كرده ظرف ژلاتين راروي بخار آب قرار داده تا ژلاتين كاملا حل شود. محلول ژلاتين را به مايه اضافه كرده و مخلوط کنید تا به حالت كرم در آيد. خامه و وانيل و پودر قند با به همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد سپس آن را به كرم اضافه كنيد.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه ترشی قارچ خوشمزه

طرز تهیه ترشی قارچ خوشمزه
آموزش پودینگ شکلاتی

شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ... البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه
ترشی انبه فوق العاده خوشمزه! +طرز تهیه

ترشی انبه فوق العاده خوشمزه! +طرز تهیه
از مهمانانتان با این دسر ترکیه ای پذیرایی کنید! / آموزش

از مهمانانتان با این دسر ترکیه ای پذیرایی کنید! / آموزش
اسموتی انبه طالبی / خوش رنگ و خوشمزه!

اسموتی انبه طالبی / خوش رنگ و خوشمزه!
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :