طرز تهیه کرم پاتیسیر


تاریخ درج : 1390/11/01
تعداد نمایش : 3353

مواد مورد نیاز: 

 

 گردآوری: گروه آموزش پرداد

شكر: 1/2  پيمانه
پودر ژلاتين:  1/2 1 قاشق چايخوري
پورد نشاسته: 2 قاشق سوپخوري
شير:  1/2  پيمانه
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانيل شكري:  1/4  قاشق چايخوري
آرد: 1 قاشق سوپخوري
پودر قند: 2 قاشق سوپخوري
خامه: 1/2  پيمانه
آب:1/2  پيمانه

 طرز تهیه:  آرد ، نشاسته و شكر را مخلوط كنيد سپس شير سرد را بتدريج به آن اضافه کنید و دائم هم بزنيد تا آرد و شير مخلوط شوند. مايه را روي حرارت ملايم قرار داده و هم بزنيد تا حدي كه غلظت پيدا كند. بعد آن را از روي حرارت برداريد. زرده تخم مرغ را با همزن برقي هم  زده وبه مايه اضافه كنيد. پورد ژلاتين را با آب  سرد مخلوط كرده ظرف ژلاتين راروي بخار آب قرار داده تا ژلاتين كاملا حل شود. محلول ژلاتين را به مايه اضافه كرده و مخلوط کنید تا به حالت كرم در آيد. خامه و وانيل و پودر قند با به همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد سپس آن را به كرم اضافه كنيد.


با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

حضور علی دایی با مازراتی میلیاردی در دادگاه انقلاب +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس / اکبر عبدی در ۱۱۰ سالگی!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه اردو دلمه قارچ

سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد.
موس شکلات

داخل قابلمه شیر را جوش می آوریم و حرارت را خاموش می کنیم
طرز تهیه دسر کاسرول فرانسوی

طرز تهیه: درابتدا فر را روشن کنید و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید. ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.
ایس شکلات میلک

شیر و سس شکلات را در مخلوط کن و به مدت 2 دقیقه مخلوط می کنیم . سپس به لیوان یخ اضافه کرده و با نی سرو می کنیم . می توان برای تزئین از مقداری خامه استفاده کرد
کرم باواریا ( دو رنگ )

پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد .
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :