طرز پخت شامی آرد نخودچی


تاریخ درج : 1390/11/01
تعداد نمایش : 5283

مواد مورد نیار:

گوشت چرخ‌كرده که مخلوط گوساله و گوسفند 300: گرم
پياز: يك عدد
آرد نخودچي: سه قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ: دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمك و روغن به ميزان لازم

طرز پخت:

پياز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچي، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ‌ها کاملا ورز مي‌دهيم آن قدر ورز مي‌دهيم تا كاملا حالت چسبندگي پيدا كند. بعد از آن هركدام به اندازه يك تخم‌مرغ برداشته به شكل شامي درست مي‌كنيم، بعد به مدت 15 دقيقه شامي‌ها را كنار گذاشته و در تابه روغن ريخته و با حرارت ملايم شامي‌ها را سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم.


مواد لازم برای سس:

رب‌گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي: دو عدد

پياز: يك عدد

شكر: دو قاشق غذاخوري

آبليمو: نصف فنجان

نمك و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه سس:

در همان ظرفی كه شامي‌ها را سرخ كرده‌ايم پياز رنده شده را با زردچوبه سرخ مي‌كنيم، سپس رب گوجه‌فرنگي را افزوده بعد از پنج دقيقه گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را مي‌ريزيم، آن‌گاه آب، نمك، شكر و آبليمو را اضافه كرده و مي‌گذاريم به جوش بيايد.

نکته: به جاي شكر و آبليمو مي‌توان از سركه سيب و شيره انگور استفاده كرد.

بعد از اين كه سس کاملا جوش آمد، شامي‌ها را داخل آن گذاشته و در تابه را مي‌بنديم تا سس غليظ و شامي‌ها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نيم‌ساعت غذا آماده سرو است.
گردآوری: گروه آموزش پرداد


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر زیبای ایرانی در مشهد ، این عکس را از دست ندهید

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

دیدار بازیگران مشهور ایرانی با قربانی اسیدپاشی / تصاویر

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادنجان ها را تمیز شسته و بعد به صورت راه راه پوست كنده و نمك بزنید و داخل آبكش قرار دهید تا آب تلخ بادنجان خارج شود. مجددا با آب سرد بشویید و خشك كرده، داخل روغن سرخ كنید.
طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی

در ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم "مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم" بعداون هارو 2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می ذاریم. سپس
پلو شويد لوبيا با گوشت قيمه

مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی = يك ليوان شوید تازه= نیم کیلو ( از شوید خشک هم میتوان استفاده کرد.) برنج= 4 پیمانه رب گوجه= 5 قاشق غذاخوري زعفران آب کرده= كمي گوشت قیمه ای= حدود 600 گرم
طرز تهیه اردور کرفس با سس ماست

طرز تهیه: در ابتدا ساقه های سفت روی کرفس را می گیریم . یکی دو ردیف از ساقه های نازک آن را خرد می کنیم
سیب زمینی موش !!!

بشقاب کودک شما با استفاده از این دستور غذا، خیلی سریع خالی خواهد شد. زمان تهیه: 15 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه موادلازم برای چهار نفر: سیب زمینی متوسط: 2 عدد روغن سبزی جات: کمی
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :