كباب كوبيده


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 11108

مواد لازم:

گوشت قسمت سردست چرخ كرده خيلي نرم         1كيلوگرم
پياز متوسط                             1عدد
تخم مرغ                            1 عدد
آرد سفيد يا خرده نان                        4/1 پيمانه
زردچوبه، فلفل، نمك و آبليمو                 به ميزان لازم

كباب كوبيده

طرز تهيه:
همه مواد را به خوبي مخلوط مي كنيم و در يخچال يا در دماي اتاق مي گذاريم تا چند ساعت بماند. به منظور اينكه نگذاريم مواد از سيخ كبابها نريزد بايد قبل از ريختن پياز به داخل آن آبش را كاملا گرفته و سپس آن را اضافه مي كنيم و همچنين هر چه مايع سردتر باشد بهتر به سيخ كبابها مي چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسيم كرده و هر تكه را به دور سيخ هاي كباب مي چسبانيم سيخ ها را به فاصله چند سانت دورتر از ذغال ها كه بر روي گوشت كباب كن هستن قرار مي دهيم و آن ها را به طور مداوم مي چرخانيم تا همه آن پخته شود.

تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کباب لاری

طرز تهیه کباب لاری
طرز تهیه کباب چوکرتمه

طرز تهیه کباب چوکرتمه
كباب گوشت و سيب زميني

دنبه و گوشت را خرد كرده، تكه هاي دنبه را ته قابلمه مي گذاريم و گوشت را روي آن مي چينيم.
كباب ژاپني

گوشت و پياز را دو بار چرخ مي كنيم و به آن سبزي، تخم مرغ و نمك و فلفل مي افزاييم و خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند.
طرز تهیه جوجه چینی

آردهای گندم، ذرت و برنج را به همراه بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم و کم کم ماء الشعیر را به مخلوطمان می افزاییم تا جایی که غلظت خمیر مانند حلیم شود سپس بگذارید خمیر به مدت ۲ ساعت بماند. حال سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم و آن ها را در خمیری که تهیه کرده ایم...
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :