كباب كوبيده


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 7907

مواد لازم:

گوشت قسمت سردست چرخ كرده خيلي نرم         1كيلوگرم
پياز متوسط                             1عدد
تخم مرغ                            1 عدد
آرد سفيد يا خرده نان                        4/1 پيمانه
زردچوبه، فلفل، نمك و آبليمو                 به ميزان لازم

كباب كوبيده

طرز تهيه:
همه مواد را به خوبي مخلوط مي كنيم و در يخچال يا در دماي اتاق مي گذاريم تا چند ساعت بماند. به منظور اينكه نگذاريم مواد از سيخ كبابها نريزد بايد قبل از ريختن پياز به داخل آن آبش را كاملا گرفته و سپس آن را اضافه مي كنيم و همچنين هر چه مايع سردتر باشد بهتر به سيخ كبابها مي چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسيم كرده و هر تكه را به دور سيخ هاي كباب مي چسبانيم سيخ ها را به فاصله چند سانت دورتر از ذغال ها كه بر روي گوشت كباب كن هستن قرار مي دهيم و آن ها را به طور مداوم مي چرخانيم تا همه آن پخته شود.

تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید ، به سادگی شاغل شوید

  کتک‌کاری نمایندگان زن در مجلس /عکس

  تصاویری از پرشیا ۶۰ میلیون تومانی در خیابانهای تهران !!

  چقدر حاضرید بپردازید تا با این خانم ناهار بخورید؟ +عکس

  سقوط آزاد دختران ایرانی /تصاویر

  الناز شاکردوست سوار بر اتومبیل میلیاردی +عکس

  تجمع هواداران شرلوک هولمز +تصاویر

  مهاجرت به کانادا  ،  ویزای کار کانادا ،  کار در کانادا

کسب درامد به شیوه ای نوین و کاملا رایگان - ببینید

  سوژه "ماه عسل" رمزگشایی شد +تصاویر

  فیلم وحشتناک حمله حیوانات به انسان !! + 18

  آیا مهناز افشار واقعا ازدواج کرده است؟! +عکس

  3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

  شباهت عجیب این دختر هالیوودی معروف به گلشیفته فراهانی +تصاویر

  عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  حضور دختران پسرانه پوش در ورزشگاه آزادی! +عکس

  جزییات عکس های لو رفته ی زنان و دختران بی حجاب از آرایشگاه زنانه

  کدام بازیگر زن ایرانی نماز اول وقت می خواند؟ +عکس

مطالب مرتبط :

کوفته گوشت و مرغ / کبابی

بتدا نان سفيد را در شير خيس كرده، مدت پنج دقيقه بگذاريد تا بماند. سپس تخم‌مرغ را خوب بپزيد، بعد نان و شير خيس شده، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادويه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمير در آوريد،
كباب قفقازي

ماست، پياز رنده شده، زعفران، نمك و فلفل را با هم مخلوط مي كنيم و قطعات گوشت را به مدت 12 ساعت در آن مي خوابانيم.
كباب ژاپني

گوشت و پياز را دو بار چرخ مي كنيم و به آن سبزي، تخم مرغ و نمك و فلفل مي افزاييم و خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند.
طرز تهیه جوجه چینی

آردهای گندم، ذرت و برنج را به همراه بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم و کم کم ماء الشعیر را به مخلوطمان می افزاییم تا جایی که غلظت خمیر مانند حلیم شود سپس بگذارید خمیر به مدت ۲ ساعت بماند. حال سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم و آن ها را در خمیری که تهیه کرده ایم...
كبــــــاب سيـــــني

ابتدا پياز را رنده كرده و با گوشت چرخ كرده ،نمك ،فلفل و زرد چوبه مخلوط كنيد و داخل تابه هاي روغني پهن نماييد
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :