كباب كوبيده


تاریخ درج : 1389/12/22
تعداد نمایش : 11808

مواد لازم:

گوشت قسمت سردست چرخ كرده خيلي نرم         1كيلوگرم
پياز متوسط                             1عدد
تخم مرغ                            1 عدد
آرد سفيد يا خرده نان                        4/1 پيمانه
زردچوبه، فلفل، نمك و آبليمو                 به ميزان لازم

كباب كوبيده

طرز تهيه:
همه مواد را به خوبي مخلوط مي كنيم و در يخچال يا در دماي اتاق مي گذاريم تا چند ساعت بماند. به منظور اينكه نگذاريم مواد از سيخ كبابها نريزد بايد قبل از ريختن پياز به داخل آن آبش را كاملا گرفته و سپس آن را اضافه مي كنيم و همچنين هر چه مايع سردتر باشد بهتر به سيخ كبابها مي چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسيم كرده و هر تكه را به دور سيخ هاي كباب مي چسبانيم سيخ ها را به فاصله چند سانت دورتر از ذغال ها كه بر روي گوشت كباب كن هستن قرار مي دهيم و آن ها را به طور مداوم مي چرخانيم تا همه آن پخته شود.

تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

loading...

     

استخدام در بانک  رزومه کاری  استخدامهای امروز تهران  استخدام شرکت نفت سال 96

آهنگ جدید بهترین هتلهای استانبول

مردی که هزاران زن خاطر خواه او هستند!! +عکس

عکس تکان دهنده ای که لیلا اوتادی منتشر کرد

نظرتان درباره این دختر جذاب چیست؟! +تصاویر

اعدام عاملان ناامنی در بوشهر در ملاء عام +عکس (18+)

اقدام هولناک و باورنکردنی یک عکاس در آتلیه عکاسی +تصاویر

عکس لو رفته از دختر آقای فوتبالیست مشهور در حال مصرف الکل!

عکس جنجالی بازیکن مشهور پرسپولیس با زنان بی حجاب!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

چرا الناز شاکردوست از ایران رفت؟! +عکس

عکس جدید مهناز افشار و دخترش

وحشتناک ترین دختر دنیا! +تصاویر(18+)

بهنوش بختیاری در کنار دختران زیبایش! +عکس

برهنه شدن زن در خیابان به خاطر همسرش! +عکس

خواستگاری شرم آور سیفعلی از بهنوش بختیاری!! +عکس

اقدام زشت و غیر اخلاقی خواننده زن در شیرینی فروشی! +عکس

مطالب مرتبط :

كباب بره

دل، جگر و قلوه بره و پياز را در روغن تفت داده، به همراه مغز گردو چرخ شده، خلال پوست پرتقال، سبزي ساطوري شده، زعفران و زرشك، نمك و فلفل و آب مي گذاريم بپزد
روش دودی کردن غذاها

روش دودی کردن غذاها
كباب گوشت چرخ كرده

روغن را در ماهيتابه اي گرم مي كنيم. پياز را به آن افزوده و سرخ مي كنيم تا طلايي رنگ شود. گوشت چرخ كرده را در كاسه بزرگي ريخته،
بريــــــــــــانـــي

گوشت سردست يا گردن كه بايد كمي چرب باشد و بدون استخوان باشد را تكه تكه ميكنيم با با 3يا 4 ليوان آب و 2تا 3 عدد پياز خرد كرده در حرارت ملايم ميگذاريم
فوت و فن درست کردن کباب کوبیده حرفه ای

فوت و فن درست کردن کباب کوبیده حرفه ای
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :