مربای گل محمدی


تاریخ درج : 1390/02/05
تعداد نمایش : 13847

 مواد لازم :

گل محمدی تازه : 1 کیلو     شکر : 2 کیلو     گلاب : 2 شیشه متوسط     گلبرگ رز آتشین برای خوشرنگ شدن رنگ مربا کمی
آب لیمو : نصف استکان کوچک
مربای گل محمدی
طرز تهیه :
گلبرگ های گل محمدی را تمیز کرده ، آنها را در آب فراوان بشوئید . سپس آنها را در صافی قرار دهید تا آب گلبرگ ها کشیده شود . شکر و گلاب را در قابلمه نسبتا بزرگی ریخته و بگذارید شربت غلیظ شود . سپس بگذارید شربت کاملا خنک شود . گلبرگ ها را در آن ریخته و گلبرگ های رز را هم در یک کیسه ی پارچه ای کوچک بریزید و در کیسه را بسته و در قابلمه قرار دهید . در ظرف را هم بگذارید تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام یابد . آبلیمو را هم اضافه کنید و پس از اینکه مربا خوشرنگ شد ، کیسه را از مربا خارج کرده و شربت آن را امتحان کنید . در صورتی که مربا آماده بود ، ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد آن را در شیشه بریزید . لازم به تذکر است که این مربا یکی از لطیف ترین و خوش عطر ترین مرباهاست و برای پخت آن دقت زیادی لازم است . گلبرگ ها را پس از چیدن فقط یک روز می توان نگه داری کرد . برای پخت گلبرگ های خشک بهتر است پس از تمیز کردن و شستن ، آنها را یک ساعت در گلاب خیس کنید تا بری پخت آماده شوند 
تهیه و گرداوری : گروه تحریریه پرداد

با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

آرایش بسیار هولناک یک دختر جوان برای جشن ... +عکس

صحنه ای تکان‌ دهنده‌ که در تکرار برنامه نود سانسور شد/عکس

گران ترین خانه تهران را دیده اید؟ +تصاویر

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

عکس/ حدس بزنید این پیرزن کیه؟!

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

مربای به

میوه های به را پوست کرده و 4 قاچ می کنیم و تخم و قسمت وسط آن را در می آوریم . بعد منیوه های به را خرد می کنیم و آن ها را می شوئیم و در قابلمه ای میریزیم
مربای پوست پسته

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم . 1 ساعت بعد آن را صاف می کنیم
طرز تهیه مربای زرد آلو

در ابتدا آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ریخته پوستش را بکنید.
طرز تهیه ترشی خیار چنبر

طرز تهیه ترشی خیار چنبر
آموزش مارمالاد پرتقال

آموزش مارمالاد پرتقال
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :