کیک نارنگی


تاریخ درج : 1390/02/06
تعداد نمایش : 8457

مواد لازم : 
 
تخم مرغ ک 5 عدد    بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری    آب کمپوت نارنگی : نصف لیوان   شکر : 1/5یمانه   آرد : 2 پیمانه    کره : 100 گرم   خامه : 100 گرم   نارنگی : به میزان لازم

طرز تهیه :

سه عدد تخم مرغ را به هم بزنید تا یکدست و صاف شود سپس آرد بکینگ پودر ، سه قاشق غذا خوری کره شل شده را به ترتیب اضافه میکنید و کمی ورز میدهید تا شکل خمیر را به خود بگیرد . 10 دقیقه بماند تا خمیر بهتر درآید . سپس نصف خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب شده باشد پهن می کنید و نارنگی ها را به ترتیب روی آن میچینید و نصف دیگر را پهن کنید و داخل فر بگذارید . به مدت نیم ساعت حرارت ببیند. باقی مانده کره را روی شعله آب کنید و شکر اضافی را بیفزائید و هم بزنید تا خوب حل شود و در نهایت زرده های تخم مرغ را که 2 عدد می باشد مخلوط میکنیم و بلافاصله ظرف را از روی حرارت برمیدارید که زرده شکل آب پز به خودش نگیرد و آب نارنگی را اضافه می کنید . کیک را از داخل فر درآورده و این سس را رویش بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه در همان هوای گرم فر باقی بماند .

تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

مطالب مرتبط :

کیک آجیل

تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال را می زنیم تا اندازه آن دو برابر و کرم رنگ شود.
نکات کلیدی در پختن کیک ها

آئین خانه داری,روش های خانه داری,طرز پخت کیک, بهترین روش پخت کیک, پخت کیک خانگی,نکات پختن کیک خانگی,
طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه کرم انگلیسی

در ابتدا زرده تخم مرغ و شکر و وانیل یا رنده پوست لیموترش را مخلوط می کنیم و میزنیم تا کاملا سفت و سفید شود.
دستور تهیه شیرینی عید

ابتدا كره و پودرقند را خوب بزنید تا كرم رنگ شود. زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی بزنید.
نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیکی :    
*عدد بالا:
جستجو های مرتبط
کلید واژه ها
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :