کیک نارنگی


تاریخ درج : 1390/02/06
تعداد نمایش : 5591

مواد لازم : 
 
تخم مرغ ک 5 عدد    بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری    آب کمپوت نارنگی : نصف لیوان   شکر : 1/5یمانه   آرد : 2 پیمانه    کره : 100 گرم   خامه : 100 گرم   نارنگی : به میزان لازم

طرز تهیه :

سه عدد تخم مرغ را به هم بزنید تا یکدست و صاف شود سپس آرد بکینگ پودر ، سه قاشق غذا خوری کره شل شده را به ترتیب اضافه میکنید و کمی ورز میدهید تا شکل خمیر را به خود بگیرد . 10 دقیقه بماند تا خمیر بهتر درآید . سپس نصف خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب شده باشد پهن می کنید و نارنگی ها را به ترتیب روی آن میچینید و نصف دیگر را پهن کنید و داخل فر بگذارید . به مدت نیم ساعت حرارت ببیند. باقی مانده کره را روی شعله آب کنید و شکر اضافی را بیفزائید و هم بزنید تا خوب حل شود و در نهایت زرده های تخم مرغ را که 2 عدد می باشد مخلوط میکنیم و بلافاصله ظرف را از روی حرارت برمیدارید که زرده شکل آب پز به خودش نگیرد و آب نارنگی را اضافه می کنید . کیک را از داخل فر درآورده و این سس را رویش بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه در همان هوای گرم فر باقی بماند .

تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد


مجردها - با یک کلیک همسر آینده خود را انتخاب کنید

صفحه اینستاگرامی بچه پولدارهای عرب هم ایجاد شد +عکس

عکس جدید گلشیفته فراهانی و همسر فرعون +تصاویر

خوابگاه دانشجوی دختران باید اینجا باشه؟ /عکس

اگر بیکار هستید اینجا کلیک کنید و به سادگی شاغل شوید

طلاق های جنجالی در سینمای ایران +عکس

اگر هنوز مجردی پس کلیک کن بیاتو!!

مهناز افشار در حال کوهنوردی+عکس

اگر عاشق هستید کلیک کنید

بازیگر زیبای ایرانی در مشهد ، این عکس را از دست ندهید

3 ماه اینترنت پرسرعت ADSL+2 رایگان برای شما

شباهت عجیب این دختر هالیوودی به گلشیفته فراهانی +تصاویر

اسیدپاشی وحشتناک به صورت دختر زیبای 23 ساله +عکس

دیدار بازیگران مشهور ایرانی با قربانی اسیدپاشی / تصاویر

عاقبت عشق و دوستی های خیابانی ! +تصاویر

  عکس های قبل و بعد از جراحی بینی

خانه فساد پسران خودفروش تهرانی برای خدمات به زنان پولدار +عکس

مطالب مرتبط :

طرز تهیه مالاکوف

طرز تهیه: در ابتدا برای تهیه شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی احتیاج داریم که دیواره آن از کف جدا شود. قالب متناسب با مواد را کمی چرب کرده ، بیسکویت ها را به طور ایستاده دور قالب می چینیم .
کیک بیسکویت با کرم پنیر

طرز تهیه کیک: 1.ابتدا تخم مرغ،شکر،شیر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس بیسکویت نرم شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید. 2.مواد را در قالب کیکی که چرب کرده و کمی هم آرد پاشیده اید ریخته سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد.
شیرینی كنجدی / شیرینی عید

اول باید كره و شكر را با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. بعد از این مرحله زرده‌ها را اضافه كرده و بعد از كمی هم زدن، پودر كاكائو، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط
طرز تهیه سوهان کنجد عسلی برای نوروز

سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب می‌کند...
طرز تهیه کیک مخملی با پنیر خامه ای

در ابتدا فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت داغ کنید . آردها ، پودر کاکائو ، بکین پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید .
 

جهت عضویت در سایت و دسترسی کامل به تمامی مطالب سایت ، اطلاعات زیر را کامل نمایید. لطفا پست الکترونیک (ایمیل) خود را صحیح وارد نمایید. پست الکترونیک شما به عنوان نام کاربری در سایت ثبت خواهد شد و با پست الکترونیک خود می توانید وارد سایت شوید.

نام و نام خانوادگی :  
پست الکترونیک :    
 
رمز عبور :  
تکرار رمز عبور :